Ознайомлення освітян Білопільської громади з навчально-науковими лабораторіями факультету

В рамках педагогічної конференції освітян Білопільської громади, що відбулася 29.08.2024р. на базі Сумського національного аграрного університету, мали чудову можливість ознайомити представників педагогічної спільноти з науково-технічною базою факультету харчових технологій, а саме навчально-науковими лабораторіями: «Технологій переробки рослинної сировини», «Крафтових технологій та гастрономічних інновацій», «Основ фізіології, гігієни, якості та безпечності харчування», та «Готельно-ресторанного сервісу та гостинності».

Завідувачка кафедри Технологій та безпечності харчових продуктів Марина САМІЛИК та доцентка кафедри Технології харчування Тетяна СТЕПАНОВА розповіли про функціонування лабораторій, їх значення в навчальному процесі та науковій діяльності здобувачів і науково-педагогічних працівників університету.