Анотації вибіркових дисциплін

 Запис на вибіркові дисципліни


                Вибіркові компоненти (БЛОК 1)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
   1 Інновації в галузі
   2 Інноваційний інжиніринг закладів ресторанного господарства

                Вибіркові компоненти (БЛОК 2)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
   1 Управління якістю харчової продукції
   2 Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчової продукції

                Вибіркові компоненти (БЛОК 3)

        З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну

Назва навчальної дисципліни Кафедра Презентація
   1 Інжиніринг інновацій
   2 Сучасні інструментальні методи дослідження