Захист кваліфікаційних робіт СВО «Бакалавр»

18 червня на факультеті харчових технологій почалися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти СВО «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології».
Головою екзаменаційної комісії працює КИЧА Марина Володимирівна, технолог ТОВ “ТЕРРАФУД”. До складу комісії також увійшли декан факультету, доцент Наталія БОЛГОВА, доценти Олена КОШЕЛЬ, Марина САМІЛИК, Оксана МЕЛЬНИК.

У роботах, представлених здобувачами вищої освіти екзаменаційній комісії, проаналізовано технології молочної, м’ясної, крупʼяної, борошняної галузей та ресторанного господарства.
Під час захисту кваліфікаційних робіт випускники продемонстрували уміння самостійно вирішувати практичні та інженерні питання; врахували досягнення науки і техніки, досвід роботи провідних підприємств, а також використали основні норми з проєктування промислових підприємств, впровадження ресурсозберігаючих технологій, вимог системи НАССР, охорони праці та охорони навколишнього середовища.

Члени екзаменаційної комісії відзначили високий рівень теоретичної підготовки студентів, актуальність та практичну спрямованість їх досліджень, вільне володіння матеріалом та впевненість у відповідях на запитання.
Після оголошення результатів декан Наталія БОЛГОВА побажала випускникам мирного неба, плідних результатів та міцного здоров’я, а також висловила сподівання побачити кожного з них на вступних іспитах до магістратури.