Професійна практика магістрів спеціальності 181 Харчові технології

Професійна практика є невід’ємною частиною навчального процесу для студентів магістратури за спеціальністю 181 “Харчові технології”. Вона надає можливість отримати практичний досвід, удосконалити професійні навички та підготуватися до майбутньої кар’єри у харчовій промисловості. Цього року студенти першого курсу проходять практику в різних закладах та підприємствах харчової галузі, зокрема:

Кафе “Be Happy”

Кондитерська “Lågen Bakeri og Konditori”

Ресторан “SAZHA”

ТОВ “Вінницька птахофабрика” Філія переробний комплекс”

Оберег

“База відпочинку Вітязь”

Практика допомагає студентам застосувати теоретичні знання на практиці, отримати цінний досвід роботи у різних сегментах харчової галузі та підготуватися до майбутньої професійної діяльності.