Дорогі колеги, студенти та всі, хто причетний до технологій харчування!
Щорічно у третю неділю жовтня ми відзначаємо День працівників харчової промисловості. Це свято тих, хто щодня працює над тим, щоб кожен продукт, який ми споживаємо, був безпечним, якісним та смачним. Ваша праця – це невід’ємна частина нашого здоров’я та добробуту. Ви – ті, хто стоїть за складними процесами перетворення сировини у готові продукти, хто впроваджує нові технології та інноваційні рішення для покращення якості харчових виробів.
Продовж тижня відбудуться такі заходи:
- 15.10.2024 11:00 за київським часом. Навчально розважальна вікторина. Проводитиметься за допомогою програми Kahoot! Вимоги для участі: бажання та доєднатися до конференції. Посилання: https://us04web.zoom.us/j/9645648976?pwd=Vk1FdTVnVW5pRjIwc0c0YU9IMGM1QT09 Ідентифікатор конференції: 964 564 8976 Код доступу: 579196 Призи вже чекають на тебе.
- 16.10.2024 «Рандеву з професіоналом» – інтерв’ю у Євгена РУДІЧЕНКА, члена експертної ради роботодавців ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації», технолога крафтової пивоварні «СУМИ КРАФТ БРЕВЕРІ». Посилання на захід буде надано у стрічці новин факультету харчових технологій
- 17.10.2024 11:00 за київським часом. Відкрита лекція на тему “Технологія круп’яного виробництва”. Лектор доцент кафедри технології харчування Оксана МЕЛЬНИК. Посилання: https://us05web.zoom.us/j/7444377081?pwd=Ss9cVuLe6mFkUWesOqUk8YbyDMFUUi.1&omn=86290598223 Ідентифікатор конференції: 744 437 7081 Код доступу: 2023 Чекаємо всіх бажаючих.
- 18.10.2024 онлайн майстер-клас «Осіння Тарта» від Ольги ДАШУТІНОЇ, шеф-кондитера «Manufaktura Ciast» (м. Піта, Польща). Посилання на захід буде надано у стрічці новин факультету харчових технологій
- 19.10.2024 15:00 за київським часом. Гра «Мафія» і не тільки. Дрескод: обирайте стиль, який відповідає грі “Мафія”. Бути бездоганним детективом, чарівною лікаркою, хитрим мафіозі чи наївною жертвою? Вибір за вами! 🕵️♂️💃🕴️. Місце проведення – сховище в гуртожитку №2