30 жовтня завдяки співпраці викладачів кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, СНАУ та кафедри ресторанної і аюрведичної продукції, НУХТ відбулась подвійна гостьова лекція за участю ст.викладача Світлани Губи та професора Наталії Фролової. Лекцію відвідали викладачі та студенти з обох вищих навчальних закладів. Гості заходу мали змогу ознайомитися з Альтернативними видами харчування та Аюрведичними принципами комбінування харчових продуктів. Вдячні запрошеному лектору професору Фроловій Н.Е. за цікаву та пізнавальну інформацію, сподіваємося на подальшу співпрацю!Сьогодні завдяки співпраці викладачів кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, СНАУ та кафедри ресторанної і аюрведичної продукції, НУХТ відбулась подвійна гостьова лекція за участю ст.викладача Світлани Губи та професора Наталії Фролової. Лекцію відвідали викладачі та студенти з обох вищих навчальних закладів. Гості заходу мали змогу ознайомитися з Альтернативними видами харчування та Аюрведичними принципами комбінування харчових продуктів. Вдячні запрошеному лектору професору Фроловій Н.Е. за цікаву та пізнавальну інформацію, сподіваємося на подальшу співпрацю!