04 листопада до факультету харчових технологій завітали здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж Сумського НАУ». Захід відбувся у лабораторії КГХ і лабораторії готельно-ресторанного сервісу та гостинності. Було проведено екскурсію, на якій учасники ознайомились з оснащенням та обладнанням лабораторій, особливостями проведенням навчального процесу. Для закріплення практичного досвіду було проведено заняття за темою «Калькуляція собівартості страв». В рамках профорієнтаційної роботи учасникам зустрічі було надано інформацію про перспективи навчання на факультеті харчових технологій за освітньою програмою «Харчові технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа». Проведення заходу викликало зацікавленість та інтерес і стало корисним для майбутніх фахівців.