13 січня на Факультеті харчових технологій СНАУ відбувся святковий майстер-клас “Смак свята: приготування імбирних пряників та мистецтво чайної церемонії”. На захід завітали учні коледжу СНАУ, а також школярі із ЗОШ №5, №19 та №22.
☕Мистецтво чайної церемонії майстерно представила доцент кафедри технології харчування Stepanova Tania .Вона провела учасників через дивовижний світ чайної культури, розкривши її традиції та секрети.
🍪🥠Майстер-клас із приготування імбирних пряників провела доцент кафедри технології та безпечності харчових продуктів Тетяна Синенко . Учасники не лише навчились готувати ароматні святкові смаколики, а й створили унікальні прикраси для своїх пряників.
📘Цей захід став справжнім святом творчості, майстерності та натхнення. Учасники отримали море позитивних емоцій, нові знання та незабутні враження. Факультет харчових технологій СНАУ продовжує радувати гостей цікавими подіями та демонструвати високий рівень організації.