29 січня 2025 року доцентом кафедри технологій та безпечності харчових продуктів Сумського НАУ Синенко Тетяною Павлівною було проведено профорієнтаційний захід у стінах Державного начального закладу «Охтирський центр професійно-технічної освіти» в місті Тростянець.
Здобувачі освіти отримали актуальну інформацію щодо вступу до ЗВО у 2025 році. Ознайомилися із спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті харчових технологій та інших факультетах Сумського НАУ. Більш детально розглянули переваги ОПП «Харчові технології», ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації» та ОПП «Готельно-ресторанна справа».
Звернули увагу на курси підготовки до НМТ, що стартують у СНАУ вже 3 лютого 2025 року.
Також, в ході зустрічі здобувачі освіти ознайомилися з матеріально-технічною базою факультету харчових технологій, здійснивши віртуальну екскурсію лабораторіями ФХТ СНАУ.
Щиро дякуємо керівництву закладу освіти за теплий прийом, допомогу і технічну підтримку в організації заходу!