Запрошуємо на відкриту показову лекцію для аспірантів!
Дата: 13 лютого 2025 р.
Час: 11:00
Формат: дистанційно (онлайн)
Лектор: професор, доктор технічних наук Мазуренко Ігор Костянтинович
Дисципліна:
“Моделювання та планування наукового експерименту.”
Тема лекції: “Якість та безпечність продуктів харчування“
На лекції будуть розглянуті сучасні підходи до проведення наукових досліджень, методи планування експериментів та їх застосування в харчовій промисловості. Особлива увага буде приділена питанням забезпечення якості та безпечності продуктів харчування, що є вкрай актуальним у сучасних умовах.
Для кого ця лекція буде корисною?
студентів, аспірантів та молодих науковців, які займаються дослідженнями в технічних і харчових науках
викладачів і спеціалістів галузі харчової промисловості
усіх, хто цікавиться питаннями планування експериментів та контролю якості харчових продуктів
Деталі підключення:
Ідентифікатор конференції: 897 272 6453
Код доступу: F9XJsX
Посилання на конференцію: Zoom
Не пропустіть можливість дізнатися більше про сучасні методи наукових досліджень та їх практичне застосування! Запрошуємо всіх охочих!