УМОВИ ВСТУПУ 2025
УМОВИ ВСТУПУ 2025 на спеціальність G13 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ СВО БАКАЛАВР на основі ПЗСО ОПП «Крафтові технології та гастрономічні інновації»
Вагові коефіцієнти НМТ: українська мова 0,3; математика 0,5; історія України 0,2 +додатковий предмет (на вибір вступника, але в пріоритеті Фізика, Хімія, Біологія -0,4)
ЗАЯВА+НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЛЬТИПРЕДМЕТНИЙ  ТЕСТ+МОТИВАЦІЙНИЙ ЛИСТ
 
!!! Документ про раніше здобуту освіту подається в усіх випадках, але не враховується при розрахунку конкурсного балу
!!! За наявності використовуються результати НМТ 2022-2025 Галузевий коефіцієнт (ГК) для 1 та 2 пріоритетів 1,02 для  G  1 3  Харчові технології