Старший викладач кафедри технології харчування
E–mail: seaol@ukr.net
- Web of Science ResearcherID
- ORCID
- Scopus
- Google Scholar
- ResearchGate
- CV
Народилась 28 серпня у м. Суми
2003 – 2007 – навчання в Сумському технікумі харчової промисловості НУХТ, спеціальність «Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів»
2007 – 2010 – навчання у Національному університеті харчових технологій за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
2007 – 2012 – навчання у Сумський педагогічний університет ім. А.С. Макаренка, за спеціальністю «Практична психологія та іноземна мова» отримала другу вищу освіту.
2021 – 2022 отримала третю повну вищу освіту за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа у Національному університеті харчових технологій м. Київ
У 2021 році вступила до аспірантури Сумського національного аграрного університету, м. Суми, Україна за спеціальністю 181 – Харчові технології на денну форму навчання.
2011 – 2018 – працювала в закладах ресторанного господарства
2018 – 2019 – майстер виробничого навчання кафедри технології харчування СНАУ
2019 – 2022 – завідувач навчально-практичної лабораторії кафедри технології харчування СНАУ.
З 2019 – 2022 – асистент (за сумісництвом) кафедри технології харчування СНАУ.
З 2023 року по теперішній час працює старшим викладачем (за сумісництвом) кафедри технології харчування СНАУ.
У 2025 році отримала Certificate of attainment in modern languages, English, level B2, № 95B127S968DQ93 issued 14/02/2025
Основні навчальні дисципліни: «Пекарське та кондитерське мистецтво», «Технологія харчування», «Нутріціологія», «Барна справа»
Напрямок наукових дослідження: удосконалення технології борошняних кондитерських виробів білкововмісною сировиною.