Аспірант, асистент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів
ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5300-5142
ID Scopus: 59153102500
ResearcherID: KAM-2255-2024
Scholar google: https://scholar.google.com/citations?user=yawI4P8AAAAJ&hl=uk
Телефон: +380992504381
E-mail: yana.illiashenko@snau.edu.ua
Народилася 9 листопада 1997 року
2017-2019 – навчалась у Сумському філіалі Національного університету харчових технологій, отримала диплом Бакалавра за спеціальністю «Харчові технології»
2021-2022 – навчалась у Сумському національному аграрному університеті, отримала диплом Магістра за спеціальністю «Харчові технології»
2023 – вступила до аспірантури за спеціальністю «Харчові технології»
2023-2025 – навчалась у Сумському національному аграрному університеті, отримала диплом Магістра за спеціальністю «Агрономія»
2023-2025 – навчалась у Royal Agricultural University, отримала диплом Master of Science in Sustainable Agriculture and Food Security
З липня 2024 року працює завідувачем підготовчого відділення центру по роботі з іноземними студентами
З вересня 2025 року працює асистентом кафедри технологій та безпечності харчової продукції
Тема дисертаційної роботи: «Розроблення технології комплексного використання горобини чорноплідної та продуктів її перероблення»
Науковий керівник: професор, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна
Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування»
Мета та завдання дисертаційної роботи: комплексна переробка горобини чорноплідної та використання її побічних продуктів у харчовій промисловості, зменшення кількості виробничих відходів
