Ступінь вищої освіти “Бакалавр”
Наукові конференції
Наукові конкурси
Гранти, держзамовлення та інтелектуальна власність
- Патент на корисну модель (2025 р.). Здобувач: Кучерина Ольга. Керівник: Синенко Тетяна. Спосіб виробництва пастили з підвищеною харчовою цінністю включає підготовку плодів яблук та ягід малини для отримання пюре, приготування пастильної маси шляхом збивання пюре, викладання пластів пастильної маси для сушіння та охолодження, формування з підсушених пластів листової пастили. Термообробку плодів яблук здійснюють шляхом бланшування на пару за температури пари 100-140 °C протягом 10-15 хв. Готують пастильну масу шляхом збивання пюре з додаванням до нього протертих ягід малини та порошку висівок конопляних. Сушіння пастильної маси здійснюють в сушарці з інфрачервоним випромінюванням за температури 53±2 °С протягом 4-4,5 год.
- Участь у проекті «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи (2022)», що був підтриманий академічним фондом DAAD (Німеччина). Метою даного проекту було організація віртуального навчального семестру для студентів українських університетів. Студент офіційно був зарахований до HSWT як студент за обміном на період вересень-грудень 2022 р. за програмою «Менеджмент продовольчих продуктів» та паралельно продовжував своє навчання в Сумському НАУ. Навчався за дисциплінами: «Project Management (Project Planning)», «Preparatory Technical English B1/B2» та «Interdisciplinary Reseach Projects». Здобувач: Дзюба Ярослав. Сертифікат