1. Кулінарознавство п.т.
  2. Організація в галузі бакалавр п.т.
  3. Методи контролю харчових продуктів
  4. Основи фізіології та гігієни харчування
  5. Технології харчування
  6. Харчові та дієтичні добавки
  7. Мікробіологія молока і молочнихпродуктів
  8. Мікробіологіям’яса і м’яснихпродуктів
  9. Технологічний семінар молоко
  10. Технологічний семінар мясо
  11. Проектування підприємств мясної промисловості
  12. Технологія мяса і мясних продуктів
  13. Технологія молока та молочних продуктів
  14. Проектування підприємств молочної промисловості
  15. Основи біотехнології у молочній промисловості
  16. Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень
  17. Проектування підприємств ресторанного господарства
  18. Інтелектуальна власність
  19. Патентознавство
  20. ТЕХНОХІМІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА