Прийом на факультет харчових технологій Сумського національного аграрного університету здійснюється вiдповiдно до отриманої державної лiцензiї за акредитованою спеціальністю:
181 Харчові технології;
Фiнансування пiдготовки фахiвцiв у Сумському НАУ проводиться за рахунок коштiв юридичних та фiзичних осiб.
Заступником декана з навчальної роботи та організації заочного навчання є Болгова Наталія Вікторівна, відповідальна за організацію заочного навчання – Габенко Ірина Миколаївна. Деканат заочної освіти знаходиться в ауд. 220 інженерно – технологічного копусу.
Вступники подають особисто до приймальної комісії Сумського НАУ:
- документ державного зразка про повну загальну середню освіту (документ про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень), оригінал або його
- копію, завірену в установленому порядку;
- шість кольорових фотокарток розмiром 3х4 см;
- копію паспорта;
- копію ідентифікаційного кода;
- копію свідоцтва про одруження( при необхідності);
- копію трудової книжки;
- сертифікат Українського центру оцінювання якості.
*Паспорт (свiдоцтво про народження), вiйськовий квиток (посвiдчення про приписку до призивної дiльницi), документи, що дають право на пiльги, вступник подає особисто в строки, визначенi для подання документiв.
Адреса приймальної комісії СНАУ: 40021, м. Суми, вул. Герасима Конд’ратьєва, 160.