На кафедрі технологій та безпечності харчових продуктів відбувся успішний попередній захист магістерських робіт
На кафедрі технологій та безпечності харчових продуктів відбувся важливий етап освітнього процесу — попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з Китайської Народної Республіки.
Свої наукові доробки представили студенти англомовної програми групи ХТ-2401м Чжон Венхюі та Сан Йоншуай. Тематика їхніх досліджень відображає найактуальніші тенденції сучасної харчової науки та присвячена інноваційним рішенням у галузі:
Під час захисту студенти продемонстрували глибоке розуміння обраних тем, впевнено представили результати своїх експериментальних досліджень та обґрунтували їхню практичну цінність для харчової промисловості.