Наукова доброчесність — ключ до якісних досліджень: здобувачі та викладачі факультету харчових технологій на всеукраїнському вебінарі
21 жовтня 2025 року здобувачі та викладачі факультету харчових технологій взяли участь у Всеукраїнському вебінарі «Від рукопису до публікації: наукове письмо крізь призму доброчесності», який проходив у межах інноваційного проєкту з дослідницької доброчесності (Research Integrity).
Захід був організований Українським офісом дослідницької доброчесності (UkrRIO) спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Інноваційний університет», Полтавським державним аграрним університетом, Науковим центром інноваційних досліджень (Естонія), Національним університетом «Одеська політехніка», Центральноукраїнським національним технічним університетом, Поліським національним університетом та Полтавським університетом економіки і торгівлі.
Під час вебінару учасники обговорили основні аспекти наукового письма, етичні стандарти дослідницької діяльності, питання академічної доброчесності та шляхи підвищення якості наукових публікацій.
Модератором заходу виступила д.е.н., професор Зось-Кіор М. В., професор кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної ПДАУ.