📢Відбудеться гостьова онлайн лекція «Кулінарні тренди в українській кухні: від традицій до гастрономічних інновацій»

Факультет харчових технологій запрошує на гостьову лекцію зі Світланою Омельченко – кандидатом технічних наук, доцентом кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії
Державного біотехнологічного університету.

📘 Тема лекції: «Кулінарні тренди в українській кухні: від традицій до гастрономічних інновацій»

Захід відбудеться у форматі онлайн Zoom-конференції.

Під час лекції буде розглянуто сучасні тенденції розвитку української кухні, поєднання традиційних рецептів із новітніми гастрономічними технологіями, а також приклади успішного впровадження крафтових та інноваційних підходів у ресторанній сфері.

📌 Під час лекції ви дізнаєтеся:
– які кулінарні тренди формують сучасну українську гастрономію;
– як відбувається трансформація традиційних страв у сучасному форматі;
– про інноваційні технології приготування у ресторанному бізнесі;
– приклади поєднання автентичності та креативності у стравах української кухні.

💡 Лекція буде корисною здобувачам, які цікавляться:
– ресторанною справою та гастрономічними інноваціями;
– сучасними підходами у кулінарному мистецтві;
– розвитком української кухні в контексті світових трендів.

📅 Дата проведення: 11 листопада 2025 року
🕐 Час: 14:30

🔗 Посилання для підключення:
https://us05web.zoom.us/j/2539244421?pwd=bVJ5L3FQWUd3OE1HQzVLZUJ0Q3paZz09

Ідентифікатор конференції: 253 924 4421
Код доступу: 6yiX8i

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до зустрічі та зануритися у світ сучасних кулінарних тенденцій української кухні!