В рамках співпраці факультету харчових технологій Сумського національного університету та КЗ «Сумський обласний інституту післядипломної педагогічної освіти» декан факультету Наталія БОЛГОВА долучилася до реалізації програми реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року в закладах загальної середньої освіти Сумської області. Відповідно розпорядження голови Сумської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 21.12.2023 № 734-ОД передбачена підготовка керівників закладів загальної середньої освіти до упровадження реформи, яка розпочалася з січня 2024 року.
Під час проведення курсів підвищення кваліфікації керівників закладів загальної середньої освіти Сумської області Наталія БОЛГОВА, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, декан факультету харчових технологій Сумського національного аграрного університету провела лекцію на тему «Санітарні норми та система НАССР. Міжгалузева співпраця у формуванні культури здорового харчування в закладі освіти».
