Шановні здобувачі вищої освіти!
Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів СВО «Магістр» на кафедрі технологій та безпечності харчових продуктів відбудеться 04 грудня 2025 року о 10:00 в онлайн-форматі.
Підключення до конференції Zoom за посиланням:
https://us05web.zoom.us/j/8348956986?pwd=kUus3pxETEMevhsvDDQ4d9bIj7KG1Q.1
Ідентифікатор конференції: 834 895 6986
Код доступу: 2024
Попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів на кафедрі технології харчування відбудеться 4 та 5 грудня о 09:00 2025 року в онлайн-форматі.
Підключення до конференції Zoom за посиланням:
https://us05web.zoom.us/j/6145035585?pwd=bBBbvvpFaJa3d9agidDaFNuHhVa72B.1&omn=84654365918
Ідентифікатор конференції: 614 503 5585
Код доступу: 2025
Запрошуємо учасників приєднатися вчасно!
