Анотації вибіркових дисциплін
Запис на вибіркові дисципліни
Вибіркові компоненти (БЛОК 1)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
| № | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
| 1 | Електрообладнання | ||
| 2 | Електротехніка |
Вибіркові компоненти (БЛОК 2)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
| № | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
| 1 | Медико-біологічні основи харчування | ||
| 2 | Технології оздоровчих харчових продуктів |
Вибіркові компоненти (БЛОК 3)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
| № | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
| 1 | Теоретичні основи харчових виробництв | ||
| 2 | Молекулярна технологія |
Вибіркові компоненти (БЛОК 4)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
| № | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
| 1 | Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості | ||
| 2 | Поглиблене вивчення харчової хімії |
Вибіркові компоненти (БЛОК 5)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
| № | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
| 1 | Методи контролю харчових продуктів | ||
| 2 | Технохімічний контроль виробництва |
