Анотації вибіркових дисциплін
Запис на вибіркові дисципліни
Вибіркові компоненти (БЛОК 1)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Фахова англійська мова | ||
2 | Фахова німецька мова |
Вибіркові компоненти (БЛОК 2)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Товарознавство харчових продуктів | ||
2 | Харчові та дієтичні добавки |
Вибіркові компоненти (БЛОК 3)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Екотехнології у виробництві харчових продуктів | ||
2 | Хімія смаку, запаху, кольору |
Вибіркові компоненти (БЛОК 4)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Гастрономічний туризм | ||
2 | Проектування підприємств по переробці молока та м’яса |
Вибіркові компоненти (БЛОК 5)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Технологія спеціальних харчових продуктів (англ) | ||
2 | Інноваційні харчові інгредієнти (англ) |
Вибіркові компоненти (БЛОК 6)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Основи кейтерингу | ||
2 | Організація роботи сомельє |
Вибіркові компоненти (БЛОК 7)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Управління безпечністю харчової продукції за принципами системи НАССР | ||
2 | Токсикологія харчових продуктів |
Вибіркові компоненти (БЛОК 8)
З запропонованого переліку дисциплін студент обирає 1 дисципліну
№ | Назва навчальної дисципліни | Кафедра | Презентація |
1 | Інноваційні технології в ресторанній індустрії | ||
2 | Дієтологія |