1. Основи біотехнології у молочній промисловості
  2. Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень
  3. Технологія молока та молочних продуктів
  4. Проектування підприємств молочної промисловості
  5. Технологічний семінар (молоко)
  6. Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості
  7. Мікробіологія молока і молочних продуктів
  8. Харчові та дієтичні добавки
  9. Основи фізіології та гігієни харчування
  10. Проектування підприємств мясної промисловості
  11. Проектування підприємств молочної промисловості
  12. Проектування підприємств ресторанного господарства
  13. Мікробіологія молока і молочних продуктів
  14. Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
  15. Кулінарознавство
  16. Технологічний семінар молоко
  17. Технологічний семінар мясо
  18. Організація в галузі бакалавр
  19. Технології харчування
  20. Технологія мяса і мясних продуктів
  21. Гігієна та санітарія харчових підприємств
  22. Гігієна та санітарія