- Основи біотехнології у молочній промисловості
- Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень
- Технологія молока та молочних продуктів
- Проектування підприємств молочної промисловості
- Технологічний семінар (молоко)
- Контроль якості та безпеки продукції молочної промисловості
- Мікробіологія молока і молочних продуктів
- Харчові та дієтичні добавки
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Проектування підприємств мясної промисловості
- Проектування підприємств молочної промисловості
- Проектування підприємств ресторанного господарства
- Мікробіологія молока і молочних продуктів
- Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів
- Кулінарознавство
- Технологічний семінар молоко
- Технологічний семінар мясо
- Організація в галузі бакалавр
- Технології харчування
- Технологія мяса і мясних продуктів
- Гігієна та санітарія харчових підприємств
- Гігієна та санітарія