Публічний захист дисертаційної робити Цуй Чженкун

28 лютого 2023 року відбувся публічний захист дисертаційної робити Цуй Чженкун «Розробка технології приготування м’яса кальмарів з новими споживчими властивостями».

Наказом ректора № 418-к від 02.11.2022 у Сумському національному аграрному університеті утворено спеціалізовану вчену раду, до складу якої увійшли:

Голова ради – Фотіна Тетяна Іванівна, д.в.н., професор завідувач кафедри ветсанекспертизи, мікробіології, зоогігієни та безпеки і якості продуктів тваринництва Сумського національного аграрного університету МОН України.

Рецензенти:

Тищенко Василь Іванович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет. 

Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.

Опоненти:

Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна, доктор технічних наук, професор, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Національний університет біоресурсів і природокористування України. 

Сидоренко Олена Володимирівна, доктор технічних наук, професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, Державний торговельно-економічний університет МОН України. 

На підставі результатів відкритого голосування спеціалізованою вченою радою присуджено Цуй Чженкун ступінь доктора філософії з галузі знань 18– Виробництво та технології за спеціальністю 181 – Харчові технології.

Бажаємо Цуй Чженкун подальшого професійного зростання!