ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ СЕРЕД СТУДЕНТОК СНАУ
Студентська молодь – це майбутнє нашої країни! Тож, незважаючи на складні умови сьогодення, кафедра фізичного виховання СНАУ за сприяння керівництва університету продовжує проведення серії спортивно-масових заходів для студентів нашого ЗВО. Наступним етапом стали змагання з настільного тенісу серед представниць жіночої статі всіх факультетів і курсів, що відбулись 28 березня 2023 року в спортивній залі СНАУ.
В результаті азартної боротьби, ІІІ місце посіла СТЕЦЕНКО Ангеліна (Факультет економіки і менеджменту), ІІ місце виборола ВОЛКОВА Христина (Юридичний факультет), переможницею змагань стала ЛУКАВА Марія (Юридичний факультет).
Вітаємо учасниць, призерок та переможницю змагань! Дякуємо керівництву Сумського національного аграрного університету за підтримку!
Продовжуємо залучення талановитої молоді СНАУ до активного студентського і спортивного життя!
Запрошуємо представників чоловічої статі усіх курсів і факультетів СНАУ до участі у змаганнях з жиму лежачи, що відбудуться наступного вівторка, 4 квітня 2023 року о 16:00 в спорткомплексі університету. Разом ми змінимо країну на краще!