ТКАЧУК МИХАЙЛО АВКСЕНТІЙОВИЧ

Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри

 

 

 

 

 

 

 

 

 Рік вступу до аспірантури:  2023

 Рік народження: 1972

Місце роботи, посада: ТОВ «Радехівський цукор» (Збаражський цукровий завод), головний інженер

Тема дисертації: «Розробка технології збагачення цукру із використанням побічних продуктів виробництва цукатів»

Науковий керівник: к.т.н., доцент, завідувач кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Самілик Марина Михайлівна

Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0122U200866 «Розроблення технологій комплексної переробки рослинної сировини на харчові продукти» (№ ДЗ/125 – 2022 від 23 вересня 2022р.) за науковим напрямом «Раціональне природокористування»
Мета дисертаційної роботи

 

 

Розробка технології використання похідних продуктів, утворених при виробництві цукатів, для збагачення цукру