ЧЖАН ФЕНГ (ZHANG FENG)
 

 

 

 

 

Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри

ЧЖАН ФЕНГ (ZHANG FENG)

Рік вступу до аспірантури:          2023

 Рік народження: 1997

Місце роботи, посада: компанія Djuitsy (Таіпей),  технолог з виробництва та якості продукції

 Тема дисертаційної роботи: «Технологія напівфабрикатів з рослинної сировини та харчових продуктів з їх використанням»

 Науковий керівник: к.т.н., доцент, кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Геліх Анна Олександрівна

Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0119U101237 «Інноваційні технологічні рішення у виробництві харчової продукції» та 0122U201635 «Розробка технічної документації на напівфабрикати з рослинної сировини підвищеної біологічної цінності подвійного призначення»

Мета та завдання дисертаційної роботи Переробка рослинної сировини, яку економічно вигідно вирощувати в Україні, для отримання напівфабрикатів з рослинної сировини. Напівфабрикати з рослинної сировини будуть використовуватися в рецептурах м’ясних та кондитерських виробів для дієтичного харчування.