Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри |
ЧЖАН ФЕНГ (ZHANG FENG)
Рік вступу до аспірантури: 2023 Рік народження: 1997 Місце роботи, посада: компанія Djuitsy (Таіпей), технолог з виробництва та якості продукції Тема дисертаційної роботи: «Технологія напівфабрикатів з рослинної сировини та харчових продуктів з їх використанням» Науковий керівник: к.т.н., доцент, кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Геліх Анна Олександрівна Дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0119U101237 «Інноваційні технологічні рішення у виробництві харчової продукції» та 0122U201635 «Розробка технічної документації на напівфабрикати з рослинної сировини підвищеної біологічної цінності подвійного призначення» |
|
Мета та завдання дисертаційної роботи | Переробка рослинної сировини, яку економічно вигідно вирощувати в Україні, для отримання напівфабрикатів з рослинної сировини. Напівфабрикати з рослинної сировини будуть використовуватися в рецептурах м’ясних та кондитерських виробів для дієтичного харчування. |