Батл “ВЕСНЯНА СТРАВА”
Весна-2023 у Сумському національному аграрному університеті видалася дійсно яскравою і насиченою приємними подіями та заходами.
Одним із таких яскравих моментів на факультеті харчових технологій СНАУ став батл “ВЕСНЯНА СТРАВА” між викладачами та студентами, що відбувся 5 травня 2023 року в навчально-практичній лабораторії КГХ СНАУ.
Весняного сонячного ранку команда викладачів (Наталія БОЛГОВА, Сергій ХАРЧЕНКО, Марина САМІЛИК, Анна САХНЕНКО) та студентів (Альона ПОПОВА, Анастасія РОМАН, Ольга КУЧЕРИНА, Анастасія ВЕРЕТЕННІКОВА) демонстрували свою майстерність у приготуванні сирного супу-пюре та супу-пюре з броколі згідно жеребкування, що відбулось напередодні.
Родзинкою змагань стало обов’язкове використання у приготуванні або оформленні страви секретного інгредієнту (гранатового соусу або соусу із керобу), що був запропонований кожній з команд.
Готові страви оцінювала дегустаційна комісія у складі Ігоря КОВАЛЕНКА, Олени КОШЕЛЬ, Ольги СЕРЕДИ, Дар’ї КОРНІЄНКО та Софії ІВАШИНОЇ.
За сумою оцінок перемогу в батлі здобула КОМАНДА СТУДЕНТІВ ФХТ, що готувала суп-пюре з броколі, використовуючи соус із керобу у якості секретного інгредієнту.
Вітаємо переможців і радіємо разом з ними!
І нехай ця перемога додасть впевненості та віри у власні сили нашим молодим талановитим фахівцям! Адже молодь – це наше майбутнє!
ФХТ СНАУ – завжди рухаємось вперед!