Середа Ольга Григорівна

Старший викладач кафедри технології харчування

Email: seaol@ukr.net



Народилась 28 серпня у м. Суми

2003 – 2007 – навчання в Сумському технікумі харчової промисловості НУХТ, спеціальність «Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів»

2007 – 2010 – навчання у Національному університеті харчових технологій за спеціальністю «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»

2007 – 2012 – навчання у Сумський педагогічний університет ім. А.С. Макаренка, за спеціальністю «Практична психологія та іноземна мова» отримала другу вищу освіту.

2021 – 2022 отримала третю повну вищу освіту за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа у Національному університеті харчових технологій м. Київ

У 2021 році вступила до аспірантури Сумського національного аграрного університету, м. Суми, Україна за спеціальністю 181 – Харчові технології на денну форму навчання.

2011 – 2018 – працювала в закладах ресторанного господарства

2018 – 2019 – майстер виробничого навчання кафедри технології харчування СНАУ

2019 – 2022 – завідувач навчально-практичної лабораторії кафедри технології харчування СНАУ.

З 2019 – 2022 – асистент (за сумісництвом) кафедри технології харчування СНАУ.

З 2023 року по теперішній час працює старшим викладачем (за сумісництвом) кафедри технології харчування СНАУ.

У 2025 році отримала Certificate of attainment in modern languages, English, level B2, № 95B127S968DQ93 issued 14/02/2025

Основні навчальні дисципліни: «Пекарське та кондитерське мистецтво», «Технологія харчування», «Нутріціологія», «Барна справа»

Напрямок наукових дослідження: удосконалення технології борошняних кондитерських виробів білкововмісною сировиною.