Перший день весни розпочався на факультеті харчових технологій СНАУ з цікавої події.
01 березня 2024 року вже з самого ранку понад 20 представників родини ФХТ зібрались в лабораторії КГХ СНАУ, щоб навчитися готувати суші.
Головнокомандувач заходу – студент 4 курсу ФХТ СНАУ Діма ТОВСТОП’ЯТ, що вже тривалий час працює у сфері харчової промисловості – розповів і показав учасникам майстер-класу всі тонкощі підготовчого процесу та приготування цієї смачної екзотичної страви.
Цей цікавий та подекуди веселий процес захопив усіх присутніх – і викладачів факультету і студентів.
По завершенню заходу учасники продемонстрували яскравий результат своєї роботи та поласували суші у дружній і веселій атмосфері.
Щиро дякуємо чудовому ведучому майстер-класу – Дімі ТОВСТОП’ЯТУ та нашій потужній команді професіоналів – Ользі СЕРЕДІ, Сергію БОКОВЦЮ і Валентину ЧЕРНЯКОВУ, без яких проведення заходу було б просто неможливим!
Окрема подяка нашому чарівному фотографу – Діані РЕВІ – студентці факультету агротехнологій та природокористування СНАУ за яскраві й професійні фото!
ФХТ СНАУ: Ми завжди рухаємось вперед!
Далі буде…








































