Підготовка фахівців освітнього рівня «Бакалавр» є фундаментальною складовою системи вищої освіти та першим кроком у формуванні професіоналів харчової галузі.
Конкурентні переваги освітньої програми зі спеціальності G13 “Харчові технології” полягають у поєднанні ґрунтовної теоретичної підготовки з практичним спрямуванням навчання. Студенти здобувають знання з сучасних технологій виробництва харчових продуктів, принципів забезпечення їх якості та безпечності, а також опановують навички роботи з інноваційним обладнанням і технологічними процесами.
Метою освітньої програми є підготовка конкурентоспроможних бакалаврів, здатних здійснювати технологічну, організаційну та аналітичну діяльність на підприємствах харчової промисловості, ефективно працювати в команді, приймати самостійні рішення та впроваджувати інновації у виробництво.
Випускники програми — це молоді фахівці, які володіють сучасним науковим світоглядом, практичними компетентностями та мотивацією до подальшого професійного і наукового зростання.
2025
-
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціальністю G13 “Харчові технології”. ДБТУ
-
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціальністю G13 “Харчові технології”. ФОП Кульомза Р.М.
-
Фахова експертиза на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціальністю G13 “Харчові технології”. ТОВ “ТЕРРАФУД”
-
Фахова експертиза на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціальністю G13 “Харчові технології”. ТОВ “Гуала Кложерс Технологія Україна”
2024
-
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією 181 “Харчові технології”. Henan University of Science and Technology (eng)
-
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією 181 “Харчові технології”. ТОВ “ТЕРРАФУД”
2023
-
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією 181 “Харчові технології”. ПДАУ
-
Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією 181 “Харчова безпечність та якість”. Державне підприємство “Сумський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”
2022
2021
2020
