-
-
- Рецензія на освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня галузь знань G Інженерія, виробництво та будівництво за спеціальністю G13 “Харчові технології” 2025 р.
- Фахова експертиза на освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня галузь знань G Інженерія, виробництво та будівництво за спеціальністю G13 “Харчові технології” 2025 р. Кича М.В.
- Фахова експертиза на освітньо-професійну програму першого (бакалаврського) рівня галузь знань G Інженерія, виробництво та будівництво за спеціальністю G13 “Харчові технології” 2025 р. Кондрашина Л.А.
- Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією “Крафтові технології та гастрономічні інновації”
-
- Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією “Харчова безпечність та якість” 1
- Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією “Харчова безпечність та якість” 2
- Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією “Харчова безпечність та якість” 3
-
- Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією “Харчові технології” 2
- Рецензія на освітньо-професійну програму підготовки бакалаврів за спеціалізацією “Харчові технології” 3
-