- Положення про проведення практики здобувачів ВО СНАУ
- ПРОГРАМА ПРОФЕСІЙНОЇ ПРАКТИКИ для студентів 1 курсу ОС «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології»
- Методичні вказівки до проходження професійної практики на харчових підпримствах галузі
- ПРОГРАМА ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ для студентів 2 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології»
- ПРОГРАМА ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ У ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА для студентів 3 курсу ОС «Бакалавр»спеціальності 181 «Харчові технології»
- ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
- ПРОГРАМА ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
- ПРОГРАМА ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ для студентів 4 курсу та 2 курсу с.т. ОС «Бакалавр»спеціальності 181 «Харчові технології»