Факультет харчових технологій запрошує на відкрите гостьове лекційне заняття від Olena Tsukanova – Doctoral Degree in Food Science, власниці канадської кулінарної компанії Mini Maple Chefs cooking classes (Canada).
📘 Тема лекції:«Infusing Canadian business with authentic Ukrainian culinary traditions / Внесення українських кулінарних традицій в канадський бізнес»
Під час лекції буде розглянуто, як автентичні українські гастрономічні традиції інтегруються у канадську кулінарну індустрію, які можливості створює етнічна кухня для розвитку малого бізнесу в Канаді та як українська кулінарна спадщина стає частиною культурного діалогу між країнами.
📌 Під час лекції ви дізнаєтеся:
– як українські страви адаптуються до канадського ринку;
– які гастрономічні традиції формують унікальність української кухні;
– як кулінарна спадщина може стати основою для розвитку освітніх та творчих проєктів;
– які можливості з’являються для підприємців у харчовій сфері Канади.
💡 Лекція буде корисною здобувачам, які цікавляться:
– міжнародними тенденціями у харчових технологіях;
– підприємництвом у сфері харчових продуктів;
– гастрономічним туризмом і міжкультурними кулінарними проєктами;
– розвитком власних кулінарних стартапів.
📅 Дата проведення: 3 грудня 2025 року
🕐 Час: 08:00
🔗 Посилання для підключення:
https://us04web.zoom.us/j/4479848830?pwd=WU1MRnNaank5MUVOanorZUwyNmd4dz09&omn=74017312948
🆔 Ідентифікатор конференції: 447 984 8830
🔑 Код доступу: 123456
Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до зустрічі та дізнатися більше про синергію українських кулінарних традицій та канадського бізнес-середовища!
