10.02 2022 року відбувся успішний захист дисертації доктора філософії зі спеціальності 181 “Харчові технології” Лі Юньо на тему «Розроблення технології продуктів функціонального призначення для дітей хворих на пієлонефрит з використанням екстрактів рослинного походження».
Сумський національний аграрний університет має значний досвід підготовки іноземних аспірантів та отримання ними наукових ступенів. Однак даний захист важливий тим, що Лі Юньбо є першим аспірантом, що завершив освітньо-наукову програму та захистив дисертацію доктора філософії у межах реалізації двосторонньої угоди між СНАУ та Хенанським інститутом технології від 2018 року.
Одностайне позитивне рішення членів спеціалізованої вченої ради щодо присудження Лі Юньбо накового ступня доктора філософії підтвердило високий рівень проведених досліджень, обґрунтованість та практичну значимість отриманих наукових результатів дисертації.
Бажаємо успіху Лі Юньбо та його науковому керівнику, д.т.н. доктору технічних наук, професору кафедри технології харчування Сумського національного аграрного університету Мазуренку І.К. у подальшій науковій співпраці.