16 листопада 2021 року, на факультеті харчових технологій відбулась осіння науково-практична конференція викладачів, аспірантів та студентів

У вівторок, 16 листопада 2021 року, відбулася науково-практична конференція викладачів, аспірантів та студентів факультету харчових технологій Сумського НАУ. Це суттєвий івент, що яскраво ілюструє наукові здобутки факультету харчових технологій як високоякісного інтелектуального продукту з метою популяризації харчової науки вітчизняній та міжнародній спільноті.  У зв’язку із карантинним режимом захід відбувся в онлайн-форматі на платформі «ZOOM».У ході онлайн-конференції учасники презентували доповіді щодо своїх наукових досліджень, які вони планують впроваджувати на виробництві, а також обмінювалися своїм науковим досвідом.

Послухати доповіді своїх колег та підтримати вихованців «зібрались» студенти і викладачі факультету харчових технологій. Цікаві матеріали наукових доповідей, висока активність учасників конференції під час обговорення говорить за суттєву актуальність висвітленних наукових напрямків. Позитивною тенденцією є також участь молодших учасників, учнів шкіл м. Конотоп та Сумських шкіл (в рамках конкурсу учнівських наукових робіт до Всесвітнього дня здорового харчування) у даному заході, як вказівний вектор роботи зі шкільною обдарованою юнню.

Під час доповідей кожен слухач мав змогу поставити запитання у чаті або поспілкуватися із молодими науковцями після виступів. Таким чином дистанційний формат роботи не завадив якісному обміну науковою інформацією.