17.06.2022 р., у режимі on-line, відбувся науковий семінар аспірантки четвертого року навчання Shao Zhengzheng, яка виконала дисертаційну роботу на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 – «Харчові технології» достроково.
В науковому семінарі взяли участь аспіранти та викладачі факультету харчових технологій. Співробітники факультету уважно вислухали доповідь аспірантки про проведені нею дослідження та проведену роботу за період навчання. Аспірантці були надані рекомендації щодо поліпшення якості представлених даних та можливих шляхів подолання труднощів в рамках роботи над своєю науковою темою. В цілому робота була визнана гідною, а аспірантка отримала рекомендації до захисту дисертаційної роботи у спеціалізованій разовій раді з захисту дисертацій.