4 грудня 2023 року відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології харчування Боковця Сергія Петровича “Удосконалення технології батончиків желейних з використанням меду та кунжутного борошна” на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 “Виробництво та технології” за спеціальністю 181 “Харчові технології”.
Науковий керівник доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології харчування Перцевой Федір Всеволодович.
Голова ради – МАЗУРЕНКО ІГОР КОСТЯНТИНОВИЧ, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри Технології харчування Сумського національного аграрного університету.
Рецензенти:
МЕЛЬНИК ОКСАНА ЮРІЇВНА, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри Технології харчування Сумського національного аграрного університету.
БОЛГОВА НАТАЛЯ ВІКТОРІВНА, кандидат с.-г. наук, доцент, декан факультету харчових технологій Сумського національного аграрного університету.
Опоненти:
Камбулова юлія Вікторівна, доктор технічних наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національний університет харчових технологій.
Фощан андрій леонтійович, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, Державний біотехнологічний університет.
На підставі результатів голосування разова спеціалізована вчена рада одноголосно присудила Боковцю Сергію Петровичу ступінь доктора філософії з галузі знань 18 “Виробництво та технології” за спеціальністю 181 “Харчові технології”.