Захист дисертаційної роботи Боковця Сергія Петровича

4 грудня 2023 року відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології харчування Боковця Сергія Петровича “Удосконалення технології батончиків желейних з використанням меду та кунжутного борошна” на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 “Виробництво та технології” за спеціальністю 181 “Харчові технології”.

Науковий керівник доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології харчування Перцевой Федір Всеволодович.

Голова ради МАЗУРЕНКО ІГОР КОСТЯНТИНОВИЧ, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, професор кафедри Технології харчування Сумського національного аграрного університету.

Рецензенти:

МЕЛЬНИК ОКСАНА ЮРІЇВНА, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри Технології харчування Сумського національного аграрного університету.

БОЛГОВА НАТАЛЯ ВІКТОРІВНА, кандидат с.-г. наук, доцент, декан факультету харчових технологій Сумського національного аграрного університету.

Опоненти:

Камбулова юлія Вікторівна, доктор технічних наук, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Національний університет харчових технологій.

Фощан андрій леонтійович, доктор технічних наук, доцент, професор кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії, Державний біотехнологічний університет.

На підставі результатів голосування разова спеціалізована вчена рада одноголосно присудила Боковцю Сергію Петровичу ступінь доктора філософії з галузі знань 18 “Виробництво та технології” за спеціальністю 181 “Харчові технології”.

Вітаємо Сергія з успішним захистом дисертаційної роботи та отриманням ступеня доктора філософії! Це визначний момент у вашій науковій кар’єрі, і ми пишаємося вашим досягненням.

Велика подяка також науковому керівникові, Перцевому Федору Всеволодовичу, за його вагомий внесок у розвиток та підтримку в процесі підготовки здобувача.

Бажаємо Сергію подальших наукових досягнень, нових відкриттів та успіхів у його професійній діяльності!