Лабораторія готельно-ресторанного сервісу та гостинності кафедри технології харчування
- Паспорт лабораторії готельно-ресторанного сервісу та гостинності кафедри технології харчування
- У 2022 році на факультеті харчових технологій була започаткована нова спеціальність 241 Готельно – ресторанна справа. Цей крок став важливим для розвитку галузі, що сприяє підготовці кваліфікованих фахівців для готельно- ресторанного бізнесу. У зв`язку з цим відкрито нову лабораторію Готельно – ресторанного сервісу та гостинності, як надасть можливість студентам отримати практичні навички та досліджувати сучасні тенденції у цій сфері.
- Відкриття даної лабораторії відображає стрімкий розвиток індустрії та зростаючий попит на кваліфікованих спеціалістів у цьому секторі. Лабораторія стане центром інновацій та вдосконалення професійних навичок, що сприятиме підвищенню якості обслуговування в готельно- ресторанному бізнесі та збільшенню конкурентоспроможності в цьому секторі.
- У лабораторії Готельно – ресторанного сервісу та гостинності планується вивчення студентами наступних дисциплін:
- Товарознавство;
- Гігієна та санітарія об’єктів готельного і ресторанного господарства;
- Готельно –ресторанна справа;
- Управління якість продукції та послуг у готельно – ресторанному господарстві;
- Готельна справа;
- Нутриціологія.
- Крім того, лабораторія створить сприятливі умови для дослідження сучасних тенденцій , впровадження нових технологій та розвитку креативних підходів обслуговування клієнтів, буде сприяти підвищенню престижу професії та залученню талановитих молодих людей до цієї галузі.