Чебаненко Євгенія Валеріївна
Рік вступу до аспірантури: 2024
Рік народження: 1991
Електронна пошта: e.chebanenko.gs@snau.edu.ua
Тема дисертаційної роботи: «Дослідження впливу інноваційних способів оброблення бобових на їх споживчі властивості»
Науковий керівник: к.т.н., доцент, завідувач кафедри технології харчування, Мельник Оксана Юріївна
Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри: дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0119U103484 «Наукове обґрунтування і розробка технологій харчової та кулінарної продукції з використанням інноваційних видів сировини»
0125U002331 «Технологічні рішення у виробництві харчових продуктів: інновації та перспективи»
ПУБЛІКАЦІЇ
Статті:
- Чебаненко, Є. В., Бідюк, Д. О., & Маренкова, Т. І. (2024). УДОСКОНАЛЕННЯ СТРАВ ІЗ БОБОВИХ ДЛЯ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХНЬОГО ВПРОВАДЖЕННЯ У МЕНЮ ШКІЛ. Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія: Механізація та автоматизація виробничих процесів, (1 (55), 90-101. https://doi.org/10.32782/msnau.2024.1.13 (фахове видання категорії «Б»)
- Чебаненко, Є. В., & Мельник, О. Ю. (2025b). ОГЛЯД ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ ОБРОБКИ БОБОВИХ КУЛЬТУР ТА ЇХ ВПЛИВ НА ХАРЧОВУ ЦІННІСТЬ і ФУНКЦІОНАЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ. Bulletin of Sumy National Agrarian University the Series Mechanization and Automation of Production Processes, 4 (58), 69–74. https://doi.org/10.32782/msnau.2024.4.10 (фахове видання категорії «Б»)
- ЧЕБАНЕНКО, Є., & МЕЛЬНИК, О. (2025). ДОКУМЕНТАЦІЯ СИСТЕМИ HACCP У ПЕРЕРОБЦІ БОБОВИХ КУЛЬТУР: АНАЛІЗ, РОЗРОБКА ТА ВДОСКОНАЛЕННЯ. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 349(2), 451-457. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2025-349-66 (фахове видання категорії «Б»)
Тези:
- Чебаненко Є. В. Вплив інноваційних методів обробки на споживчі властивості бобових культур / Чебаненко Є.В., Мельник О.Ю. // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції студентів та аспірантів, присвяченої Міжнародному дню студента (18-22 листопада 2024 р.). – Суми: Сумський національний аграрний університет, 2024. – С. 495.
- Чебаненко Є. В. Аналіз сучасних наукових досліджень з технологій переробки бобових / Чебаненко Є.В., Мельник О.Ю. // Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених «Технічне забезпечення інноваційних технологій в агропромисловому комплексі» (03-28 лютого 2025 р.) – Запоріжжя: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2025.
- Yevheniia Chebanenko/Оksana Melnyk. Modern technological solutions for expanding the use of pulses in healthy food / Yevheniia Chebanenko, Оksana Melnyk // International scientific conference «Theoretical and practical aspects of the formation of scientific area» (March 21-22, 2025) – Riga, Latvia, 2025. – С. 145-148