Матісов Олександр Дмитрович
Рік вступу до аспірантури: 2024
Рік народження: 1981
Місце роботи: ТДВ «Охтирський хлібокомбінат»
Тема дисертаційної роботи: «Технологія хліба подовженого терміну зберігання»
Науковий керівник: к.т.н., доцент, завідувач кафедри технології харчування, Мельник Оксана Юріївна
Зв’язок роботи з науковими програмами, планами, темами кафедри: дисертаційна робота виконується в межах науково-технічної роботи: 0119U103484 «Наукове обґрунтування і розробка технологій харчової та кулінарної продукції з використанням інноваційних видів сировини»
0125U002331 «Технологічні рішення у виробництві харчових продуктів: інновації та перспективи»
ГДТ № 28-10-1 від 28.10.24 «Розробка технології хліба подовженого терміну зберігання»
Мета дисертаційної роботи: розробка технології хліба подовженого терміну зберігання масового споживання з використанням технологічних заходів та спеціального оброблення.
ПУБЛІКАЦІЇ
Статті:
- МАТІСОВ, О., & МЕЛЬНИК, О. (2025). ШЛЯХИ ПОДОВЖЕННЯ СВІЖОСТІ ХЛІБА. Herald of Khmelnytskyi National University. Technical Sciences, 349(2), 256-260. https://doi.org/10.31891/2307-5732-2025-349-37
Тези:
- Матісов О. Д. Способи подовження терміну зберігання хліба / Матісов О. Д., Мельник О.Ю. // V Міжнародна науково-практична конференція молодих учених “Технічне забезпечення інноваційних технологій у агропромисловому комплексі (03-28 лютого 2025 р.). – Запоріжжя: Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2025 (сертифікат №25)