2025-2026
-
Розвиток креативності та технічна творчість / Development of creativity and technical innovation
-
Ресурсозберігаючі та екологічні технології / Resource – saving and ecological technologies
-
Експертиза харчових продуктів та матеріалів, що контактують з ними / Examination of food products and materials in contact with them
-
Світові інновації у технологіях харчової продукції / Global innovations in food technology
-
Корекція харчування через раціон / Nutrition correction through diet
-
Нетрадиційна продовольча сировина / Nontraditional food raw materials
-
Тепломасообмінні процеси та біохімічні перетворення у харчових системах / Heat and mass transfer processes and biochemical transformations in food systems
-
Інноваційні енергетичні рішення для сталого розвитку харчових технологій / Innovative energy solutions for sustainable development of food technologies
-
Безпечність та якість продуктів і товарів / Safety and quality of products and goods
-
Методика та технологія обробки наукової інформації / Methodology and technology of scientific information processing
2024-2025
-
Ресурсозберігаючі та екологічні технології / Resource-saving and ecological technologies
-
Нетрадиційна продовольча сировина / Non-traditional food raw materials
-
Тепломасообмінні процеси та біохімічні перетворення у харчових системах / Heat and mass exchange processes and biochemical transformations in food systems
-
Інжиніринг інновацій / Innovation engineering
-
Безпечність та якість продуктів і товарів / Safety and quality of products and goods
-
Науково-дослідна робота (семінари за темою дисертації) / Research work (seminars on the topic of the dissertation)
2023-2024
-
Інновації в галузі / Innovations in the industry
-
Нетрадиційна продовольча сировина / Non-traditional food raw materials
-
Тепломасообмінні процеси та біохімічні перетворення у харчових системах / Heat and mass exchange processes and biochemical transformations in food systems
-
Інжиніринг інновацій / Innovation engineering
-
Методика та технологія обробки наукової інформації / Methodology and technology of scientific information processing
-
Сучасні інструментальні методи дослідження / Modern instrumental research methods
2022-2023
-
Інновації в галузі / Innovations in the industry
-
Інноваційні харчові інгредієнти у виробництві харчової продукції / Innovative food ingredients in food production
-
Інноваційний інжиніринг закладів ресторанного господарства / Innovative engineering of restaurant establishments
-
Інжиніринг інновацій / Innovation engineering
-
Управління якістю харчової продукції / Food quality management
-
Сучасні інструментальні методи дослідження / Modern instrumental research methods
2021-2022
-
Інновації в галузі / Innovations in the industry
-
Інноваційний інжиніринг закладів ресторанного господарства / Innovative engineering of restaurant establishments
-
Управління якістю харчової продукції / Food quality management
-
Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчової продукції / Innovative food ingredients in food technology
-
Інжиніринг інновацій / Innovation engineering
-
Сучасні інструментальні методи дослідження / Modern instrumental research methods