-
Technology of special food products
-
Автоматизація технологічних процесів
-
Гастрономічний туризм
-
Графічне моделювання закладів ресторанного бізнесу
-
Етнічні кухні та аюрведичне харчування
-
Етнічні кухні
-
Заснування бізнесу у харчовій промисловості
-
Інженерний дизайн та візуалізація харчових підприємств
-
Концепції та ресторанний креатив
-
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
-
Організація обслуговування і виробництва в закладах ресторанного господарства
-
Основи кейтерингу
-
Основи метрології та засоби технологічного контролю
-
Основи польової кухні та мобільного харчування
-
Правильне харчування під час реабілітації
-
Сучасні технології сироваріння
-
Технологія зберігання та переробки зерна
-
Технологія питної води та водопідготовки
-
Фахова англійська мова
-
Фізичне виховання
-
Формування Food Skills
-
Харчові та дієтичні добавки
-
Хімія смаку, запаху, кольору
-
Innovative ingredients in food technology
-
Організація роботи сомельє
-
Фахова німецька мова
