- Загальні технології харчової промисловості
- Кулінарознавство
- Технології харчування
- Технологія оздоровчих харчових продуктів
- Технології харчування (2 п.т.)
- Організація ресторанного господарства
- Основи кейтирингу
- Організація в галузі
- Технологія продукції ресторанного господарства
- Технології зерна, хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
- Технології екологічно чистої та органічної продукції
- Ресторанна справа
- Пекарське та кондитерське мистецтво
- Інноваційні технології в ресторанній індустрії
- Інноваційні технології в підприємствах галузі
- Низькотемпературні та екструзійні технології
- Low-temperature and extrusion technologies
- Інноваційна діяльність у готельному та ресторанному господарстві
- Інноваційні інгридієнти у технології харчової продукції
- Innovative food ingredients in technology of food products