На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Випускнику
Контакти
Кафедри
Спеціальності
Харчові технології
Договори про співпрацю
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Заочне навчання
Міжнародна співпраця
Договори про співпрацю
Практичне навчання
Експертна рада роботодавців
Методичне забезпечення
Документаційне забезпечення
Опитування стейкхолдерів
Результати опитування
Вступнику
Вступна кампанія 2024
Інтернет-конкурс “Здорове харчування – запорука здоров’я нації”
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Пропозиції та побажання
Думка студента
Результати опитування
Оголошення
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Рейтинг успішності
Анонс подій
Головна
›
Анотації вибіркових дисципін 2019
Анотації вибіркових дисципін 2019
Гігієна та санітарія харчових підприємств
Методи контролю харчових продуктів
Гігієна та санітарія
Інтелектуальна власність
Патентознавство
ТЕХНОХІМІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА