На сайт СНАУ
Українська
English
Toggle navigation
Про факультет
Деканат
Кафедри
Історія факультету
Стратегія розвитку факультету
Знайомство з факультетом
Експертна рада роботодавців
Наші випускники
Контакти
Спеціальності
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Заочне навчання
Вступнику
Вступна кампанія 2025
Студенту
Студентський актив
Спеціальності
Матеріально-технічна база
Рейтинг успішності
Наукові досягнення здобувачів
Неформальна освіта здобувачів
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Думка студента
Вибіркові дисципліни
Результати вибору дисциплін
Практична підготовка
Студентські гуртки
Робота факультету
Наукова робота
Методична робота
Навчальна робота
Вчена рада
Рада з якості
Співпраця
Внутрішні договори
Міжнародні договори
Головна
›
Анотації вибіркових дисциплін (аспіранти)
Анотації вибіркових дисциплін (аспіранти)
Інноваційний інжиніринг підприємств ресторанного господарства
Інновації в галузі
Сучасні інструментальні методи дослідження
Інноваційні інгредієнти у технології харчової продукції
Управління якістю харчової продукції
Інжиніринг інновацій