- Кулінарознавство п.т.
- Організація в галузі бакалавр п.т.
- Методи контролю харчових продуктів
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Технології харчування
- Харчові та дієтичні добавки
- Мікробіологія молока і молочнихпродуктів
- Мікробіологіям’яса і м’яснихпродуктів
- Технологічний семінар молоко
- Технологічний семінар мясо
- Проектування підприємств мясної промисловості
- Технологія мяса і мясних продуктів
- Технологія молока та молочних продуктів
- Проектування підприємств молочної промисловості
- Основи біотехнології у молочній промисловості
- Сучасні методи та прилади біохімічних досліджень
- Проектування підприємств ресторанного господарства
- Інтелектуальна власність
- Патентознавство
- ТЕХНОХІМІЧНИЙ КОНТРОЛЬ ВИРОБНИЦТВА