23 березня 2023 року відбувся черговий успішний захист дисертаційної роботи ЦЮ СЯОЦЗІНЬ «Дослідження та розробка технології виробництва йогурта збагаченого зерновим β-глюканом» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 – Харчові технології.
Спеціалізована вчена рада працювала у складі:
Голова ради: Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технологій харчування, Сумський національний аграрний університет.
Рецензенти:
- Болгова Наталія Вікторівна, кандидат сільськогосподарчих наук, доцент кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет
- Самілик Марина Михайлівна, кандидат технічних наук, доцент, завідувачка кафедри технологій та безпечності харчових продуктів, Сумський національний аграрний університет.
Офіційні опоненти:
- Рижкова Таїсія Миколаївна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технології переробки та якості продукції тваринництва, Державний біотехнологічний університет;
- Юкало Володимир Глібович, доктор біологічних наук, професор кафедри харчової біотехнології і хімії, Тернопільський національний технічний університет імені І. Пулюя.
На підставі результатів відкритого голосування спеціалізована вчена рада присудила Цю Сяоцзінь (Qu Xiaoqing) ступінь доктора філософії з галузі знань 18 – Виробництво та технології за спеціальністю 181 – Харчові технології. Бажаємо здобувачці успіхів у роботі та подальших наукових досягнень!