Черговий успішний захист дисертаційної роботи

23 березня 2023 року відбувся черговий успішний захист дисертаційної роботи  ЦЮ СЯОЦЗІНЬ «Дослідження та розробка технології виробництва йогурта збагаченого зерновим β-глюканом» на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 – Харчові технології.

Спеціалізована вчена рада працювала у складі:

Голова ради: Мазуренко Ігор Костянтинович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри технологій харчування, Сумський національний аграрний університет.

Рецензенти:

Офіційні опоненти:

На підставі результатів відкритого голосування спеціалізована вчена рада присудила Цю Сяоцзінь (Qu Xiaoqing) ступінь доктора філософії з галузі знань 18 – Виробництво та технології за спеціальністю 181 – Харчові технології. Бажаємо здобувачці успіхів у роботі та подальших наукових досягнень!