Доцент кафедри технології харчування
Е-mail: sergiy_bokovec@ukr.net
- Народився 10 серпня 1995 року у с. Берестя, Сарненського району, Рівненської області.
- 2012-2013 – навчався у Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі, робітнича професія «Кондитер».
- 2013-2015 – навчався у Рівненському кооперативному економіко-правовому коледжі, спеціальність «Технік технолог».
- 2015-2017 – навчався на бакалавратурі у Сумському національному аграрному університеті, спеціальність 181 «Харчові технології».
- 2017-2018 – навчався на магістратурі у Сумському національному аграрному університеті, спеціальність 181 «Харчові технології».
- 2019-2023 – навчався на аспірантурі у Сумському національному аграрному університеті, спеціальність 181 «Харчові технології»
- 2023 – захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора філософії з галузі знань 18 “Виробництво та технології” за спеціальністю 181 «Харчові технології» на тему «Удосконалення технології батончиків желейних з використанням меду та кунжутного борошна».
- 2019-2021 – працював старшим лаборантом кафедри технології харчування СНАУ.
- 2021-2023 – працював асистентом кафедри технології харчування СНАУ.
- З 2023 – працює на посаді старшого викладача кафедри технології харчування СНАУ.
- Напрям наукових досліджень:
- Удосконалення технології кондитерських та хлібобулочних виробів.